Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji u vojnom depou u Sibiru 12 osoba povređeno, jedna nestala

U snažnoj eksploziji u vojnom depou u Sibiru 12 osoba je povređeno, dok se jedna vodi kao nestala, a preko 16.500 ljudi moralo je da napusti svoje domove, saopštili su ruski zvaničnici.

Strahuje se da je osoba koja se vodi kao nestala, mrtva.

Ministar za hitne slučajeve rekao je da su 9.533 osobe evakuisane, a oko 7.000 je samo pobeglo iz svojih domova nakon požara uzrokovanim eksplozijom u vojnom depou municije u gradu Ačinsku u istočnom Sibiru.

Vazdušni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << saobraćaj i vozovi obustavljeni su u krugu od 30 kilometara od mesta eksplozije.

Vojska je saopštila da će poslati 10 teških transportnih aviona i helikoptera za gašenje plamena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija: Ugašen požar u vojnom skladištu

Izvor: B92, 06.Avg.2019

Moskva -- Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je ugašen požar u skladištu municije u vojnoj bazi u okrugu Ačinsk..."Požar u skladištu municije u centralnom vojnom okrugu u okrugu Ačinsk u regionu Krasnojarsk u potpunosti je ugašen. Municija je prestala da eksplodira oko 5 sati po...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.