U eksploziji na sastanku komunista na istoku Ukrajine ranjene tri osobe

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji na sastanku komunista na istoku Ukrajine ranjene tri osobe

U eksploziji na sastanku lokalnog odbora Komunističke partije u gradu Donjecku na istoku Ukrajine danas su ranjene tri osobe, saopštili su zvaničnici te oblasti pod kontrolom proruskih pobunjenika.

Kako javlja agencija proruskih separatista DAN, Ministarstvo zdravlja

samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) saopštilo je da su u eksploziji ranjene tri osobe, ali nije iznelo druge detalje, navodi Asošiejted pres.

Pre mesec dana u eksploziji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Donjecku ubijeni su premijer DNR Aleksandar Zaharčenko i njegov telohranitelj.

U sukobima na istoku Ukrajine, gde proruski separatisti u oblastima Donjeck i Lugansk od 2014. godine ratuju protiv ukrajinskih snaga, poginulo je više od 10.000 ljudi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Eksplozija na sastanku komunista u Donjecku, troje ranjenih

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2018

U eksploziji na sastanku lokalnog odbora Komunističke partije u gradu Donjecku na istoku Ukrajine danas su ranjene tri osobe, saopštili su zvaničnici te oblasti pod kontrolom proruskih pobunjenika...Kako javlja agencija proruskih separatista DAN, Ministarstvo zdravlja samoproglašene Donjecke Narodne...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.