U Španiji uhapšeni državni činovnici zbog primanja mita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2009, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Španiji uhapšeni državni činovnici zbog primanja mita

MADRID - Više španskih zvaničnika, uključujući policajce i socijalne radnike, uhapšeno je zbog sumnje da su primali novac od stranih državljana da bi im ubrzali izdavanje boravišnih dozvola, saopštili su španski zvaničnici.

Predstavnik kancelarije Ministarstva unutrašnjih poslova u Almeriji naveo je da je "neodređen broj osumnjičenih uhapšen juče u tom severnom gradu".

List Teleprensa iz Almerije objavio je danas da se radi o najmanje sedam uhapšenih činovnika, od kojih su trojica pripadnici državne policije koji su radili u imigracionom odeljenju, a jedan je socijalni radnik.

Policija je odbila da komentariše te navode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.