U Maroku zaplenjeno oko pet tona smole kanabisa

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2020, 18:08

U Maroku zaplenjeno oko pet tona smole kanabisa

Oko pet tona smole kanabisa koja služi za proizvodnju hašiša zaplenjeno je kod Kazablanke, saopštila je danas marokanska policija.

Muškarac koji je u kamionu prevozio 4,6 tona smole kanabisa uhapšen je, navela je policija i dodala da je u toku istraga kako bi se identifikovale sve osobe uključene u šverc droge.

Policija je navela da je u centralnom delu zemlje u drugoj operaciji uhapsila tri osobe zbog posedovanja psihotropnih droga i kokaina.

Vlasti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su 8. oktobra saopštile da su zaplenile više od 11 tona smole kanabisa.

Prema podacima UN-a, Maroko je jedan od najvećih proizvođača i izvoznika hašiša.

Marokanska policija je prošle godine zaplenila 179 tona kanabisa i smole te biljke koja se koristi za proizvodnju hašiša.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.