Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jun.2020, 22:02

U Los Anđelsu ukinut policijski čas uveden zbog nereda tokom protesta

Gradonačelnik Los Anđelesa Erik Garseti rekao je da će od večeras ukinuti policijski čas uveden u tom gradu od prošle nedelje iz predostrožnosti zbog pljačkanja i nasilja za vreme demonstracija zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda u rukama policije.

Ranije je šerif okruga Los Anđeles rekao da neće sprovoditi policijski čas u oblastima gde patroliraju njegovi ljudi.

Policijski ćas je takođe ukinut u San Francisku i San Hoseu, takođe u američkoj državi Kaliforniji. Odluka je usledila posle jučerašnjih uglavnom mirnih demonstracija. Ouklend i Sakramento nameravaju da zadrže poicijski čas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Los Anđelesu ukinut policijski čas

Izvor: B92, 04.Jun.2020

Gradonačelnik Los Anđelesa Erik Garseti rekao je da će od večeras ukinuti policijski čas uveden u tom gradu od prošle nedelje...Policijski čas uveden je iz predostrožnosti zbog pljačkanja i nasilja za vreme demonstracija zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda u rukama policije...Ranije je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.