Tramp prelomio! Povukao potez o kojem bruji čitav svet!

Izvor: BKTV News, 05.Apr.2017, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp prelomio! Povukao potez o kojem bruji čitav svet!

Američki predsednik danas je odlučio da povuče svog glavnog stratega iz Saveta za nacionalnu bezbednost,

Američki predsednik Donald Tramp je danas povukao svog glavnog stratega Stiva Benona iz Saveta za nacionalnu bezbednost, saopštio je visoki zvaničnik Bele kuće.

Tramp zadaje još jedan "udarac" Obaminoj vladavini!

Zvaničnik, koji nije želeo da bude imenovan, dodao je da Benonovo prisustvo u Savetu više nije potrebno nakon odlaska Trampovog prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina, prenosi Rojters.

Flin je bio prinuđen da u februaru podnese ostavku zbog svojih kontakta sa ruskim ambasadorom u SAD pre nego što je Tramp preuzeo dužnost 20. januara, podseća Rojters.

Severna Koreja lansirala novu raketu uoči sastanka Trampa i Sjia

Zvaničnik je dodao da je Benon prvobitno postavljen u Savet da proverava Flina i prisustvovao je na samo jednom od redovnih sastanaka Saveta.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.