Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Feb.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Timošenko optužila Porošenka za korupciju

Nekadašnje ukrajinska premijerka a sada kandidatkinja na predsedničkim izborima Julija Timošenko optužila je danas trenutnog šefa države Petra Porošenka za korupciju.

Timošenko je u intervjuu za Asošiejted pres rekla da je Porošenko, koji se takođe kandidovao na izborima, iskoristio funkciju da se dodatno obogati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Takođe, ona je navela da su Porošenkovi saradnici pokrenuli akciju potkupljivanja birača da bi se osigurao njegov reizbor. Izbori se održavaju 31. marta.

Porošenkov portparol Svjatoslav Cegolko nije komentarisao navode.

Timošenko tvrdi da je biračima obećano 1.000 grivni (37 dolara) ako glasaju za Porošenka. Kako je navela, od ministarstva unutrašnjih poslova je zatražila istragu.

Ankete pokazuju da komičar Volodimir Zelenski koji je u jednoj televizijskoj seriji igrao predsednika države, vodi u odnosu na Porošenka i Timošenko.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.