Tela sedam migranata izvučena kod Lampeduze

Izvor: B92, 24.Nov.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tela sedam migranata izvučena kod Lampeduze

Italijanski mediji su preneli da je obalska straža danas izvukla tela sedam migranata nedaleko od ostrva Lampeduza, južno od Sicilije.

Obalska straža, uz pomoć brodova granične policije, nastavila je potragu u uzburkanom moru za još 13 migranata koji se vode kao nestali nakon što im se brod juče prevrnuo.

Radio RAI i agencija ANSA su preneli da je na obalu izneto sedam tela, medju kojima je jedna žena.

Vlasti su navele da je posle prevrtanja broda spašeno 149 ljudi a da su oni rekli da je na brodu bilo 169 osoba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izvučena tela sedam migranata kod Lampeduze

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2019

Italijanski mediji su preneli da je obalska straža danas izvukla tela sedam migranata nedaleko od ostrva Lampeduza, južno od Sicilije...Obalska straža, uz pomoć brodova granične policije, nastavila je potragu u uzburkanom moru za još 13 migranata koji se vode kao nestali nakon što im se brod juče...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.