Izvor: Blic, 25.Apr.2018, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA Nakon teške bolesti preminula mlada novinarka iz Novog Sada

Novinarka iz Novog Sada Marina Kovačev (28) preminula je sinoć nakon teške bolesti na medicinskoj klinici u Istanbulu, saopšteno je iz Novosadske novinarske škole u kojoj je ona bila zaposlena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuga do neba: Preminula mlada novinarka iz Novog Sada Marina Kovačev (28)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2018

Kao omladinska aktivistkinja učestvovala je u velikom broju humanitarnih akcija..Novinarka iz Novog Sada Marina Kovačev (28) preminula je sinoć nakon teške bolesti na medicinskoj klinici u Istanbulu, saopšteno je iz Novosadske novinarske škole u kojoj je ona bila zaposlena...Marina Kovačev završila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preminula novinarka Marina Kovačev

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2018

Marina Kovačev (28), novinarka Novosadske novinarske škole preminula je na klinici u Istanbulu od raka...Ova Bečejka koja je prošlog leta operisala tumor na mozgu hrabro se borila protiv opake bolesti, a za njeno lečenje bio je organizovan niz humanitarnih akcija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.