Izvor: Blic, 14.Feb.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U LIBIJI U saobraćajnoj nesreći poginulo 19, povređeno 80 nelegalnih migranata

Najmanje 19 nelegalnih migranata poginulo je danas, a oko 80 je povređeno u saobraćajnoj nesreći u libijskom gradu Bani Valid, javlja Rojters pozivajući se na izvor iz vojske.

Među poginulima su državljani Somalije i Eritreje, koji su putovali kamionom s migrantima, naveo je izvor britanske agencije.

Za sada nema više informacija o nesreći.

Bali Valid, koji se nalazi južno od Tripoija, predstavlja centar za krijumčare da dovedu migrante iz južnih libijskih podsaharskih krajeva do obale, odakle se brodom prebacuju za Italiju.
Pogledaj vesti o: Libija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći u Libiji poginulo 19 migranata

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2018

Najmanje 19 nelegalnih migranata poginulo je danas, a oko 80 je povređeno u saobraćajnoj nesreći u libijskom gradu Bani Valid, javlja Rojters pozivajući se na izvor iz vojske BENGAZI - Najmanje 19 nelegalnih migranata poginulo je danas, a oko 80 je povređeno u saobraćajnoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.