TRAGEDIJA NA KONCERTU: U stampedu u noćnom klubu 6 mrtvih, 35 povređenih

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NA KONCERTU: U stampedu u noćnom klubu 6 mrtvih, 35 povređenih

Šest osoba, od kojih pet maloletnika, poginulo je dok je 35 osoba povređeno u stampedu koji je izbio rano jutros na koncertu u disko-klubu u malom gradu na obali Italije, u blizini Ankone Šest osoba, od kojih pet maloletnika, poginulo je dok je 35 osoba povređeno u stampedu koji je izbio rano jutros na koncertu u disko-klubu u malom gradu na obali Italije, u blizini Ankone. Među poginulima su tri devojčice i dva dečaka, kao i odrasla žena - majka koja je bila u pratnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ćerke na koncertu u disko-klubu u gradu Korinaldu, gde je nastupao italijanski reper Sfera Ebasta, izjavio je na licu mesta načelnik policije u Ankoni Oreste Kapokaza, prenosi AP. Dvanaest među 35 povređenih su u ozbiljnom stanju, rekao je Kapokaza. Za sada nije precizirano koliko godina imaju žrtve stampeda, a ne zna se ni koliko je tačno ljudi bilo u prepunom klubu kada je stampedo počeo.PROČITAJTE JOŠ: VIDEO: Četiri osobe ubijene u pucnjavi u diskoteci Italijanski zvaničnici Vatrogasno-spasilačke službe rekli su agenciji ANSA da je publika na koncertu u noćnom klubu "Lanterna azura" počela da paniči i da trči ka izlazima nakon što je neko naprskao supstancu sličnu biber-spreju. Neimenovani tinejdžer (16) rekao je italijanskoj agenciji da su vlasnici kluba plesali čekajući početak koncerta kada je stampedo počeo.PROČITAJTE JOŠ: PG: Eksplozija ispred diskoteke „Bigl”, bombaš snimljen Isti tinejdžer, koji je prebačen u bolnicu zbog zadobijenih povreda, rekao je i da je najmanje jedan izlaz za slučaj opasnosti bio zaključan kada je pokušao da izađe. Vlasti istražuju da li su izlazi za slučaj opasnosti funkcionisali.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TRAGEDIJA NA KONCERTU: U stampedu u noćnom klubu 6 mrtvih, 59 povređenih

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2018

Šest osoba, od kojih pet maloletnika, poginulo je dok je 35 osoba povređeno u stampedu koji je izbio rano jutros na koncertu u disko-klubu u malom gradu na obali Italije, u blizini Ankone Šest osoba, od kojih pet tinejdžera i jedna žena, poginulo je dok je 59 osoba povređeno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.