TO MOZE SAMO SAMANTA DZOUNS Udavala se tri puta bila u vezi s premijerom i na kraju ostala sama

Izvor: medio.rs, 16.Jun.2016, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO MOZE SAMO SAMANTA DZOUNS Udavala se tri puta bila u vezi s premijerom i na kraju ostala sama

Kim Katral, poznatija kao Samanta Džouns iz hit serije „Seks i grad“ danas ima 59 godina i izgleda fenomenalno

Njena uloga obeležila je ovu seriju, ali i njen ceo život iako je nekoliko puta isticala kako u privatnom životu nema veze sa ulogom koju tumači u seriji.

Kim je rođena u blizini Liverpula i od malena školovala se za glumicu. Iz Engleske se seli za Kanadu, a zatim u Njujork.

Tamo se upisala na Američku akademiju dramskih umetnosti, a >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << neposredno nakon diplome sklopila ugovor s režiserom Otom Premingerom o angažmanu na pet godina.

Katralova se udavala tri puta. Od 1977. do 1979. Bila je u braku sa Larijem Dejvisom. Drugi brak sa Andreom Lasonom trajao je od 1982. do 1989. godine. U tom period Kim je živela u Frankfurtu i naučila tečno da govori nemački. 


Od 1998. do 2004. bila je braku sa basistom Markom Levinsonom.

Lepu plavušu dovodili su u vezu sa kanadsikim premijerom Pijerom Eliotom Trudeom koji je od nje bio stariji 37 godina.

Nakon toliko veza i brakova Kim je danas sama , a da li i dalje veruje u brak jednom prilikom je dala odgovor:

 - Ne osećam potrebu da se još jednom udam. Svesna sam da verovatno nikad neću imati decu, ali zadovoljna sam svojim životom. Ali, nikad ne reci nikad. I zato ako još jednom stupim u brak, u šta čisto sumnjam, nadam se da će to biti zauvek.


Na pitanje da li punom brzinom gazi kroz život, Kim je rekla:

 - U ljubavi svakako. Zato sam se i razvodila nekoliko puta. Moj drugi suprug Andre živeo je u Nemačkoj, pa sam se i ja tamo preselila i pet godina živela s njim. Ali, čim smo se venčali, oboje smo počeli da dobijamo sve bolje poslovne ponude i uskoro se više uopšte nismo viđali. On je ostao tamo, a ja sam uglavnom radila u Americi. I tek kada smo se razveli, shvatila sam da sam živela u iluziji. Mislila sam da mogu biti superžena koja će uvek biti uz muža, rešiti svaki problem i imati karijeru. Ali, to je nemoguće. Zauvek ću pamtiti nešto što mi je mama rekla nakon razvoda: „Draga, mogla sam ti odmah reći da u vezama na daljinu srce uvek jače kuca, ali za nekog drugog - rekla je jednom prilikom ona.

Informer.rs

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.