Svetislav Rabrenović zamenik tužioca za ratne zločine

Izvor: N1 televizija, 22.Mar.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetislav Rabrenović zamenik tužioca za ratne zločine

Skupština Srbije danas je za zamenika tužioca za ratne zločine na predlog Državnog veća tužilaca izabrala Svetislava Rabrenovića, dosadašnjeg pomoćnika tužioca.

On je član radne grupe Akcionog plana za Poglavlje 23. u pregovorima Srbija-EU, koje se odnosi na pravosuđe.

Skupština je danas izabrala više predsednika sudova i zamenika javnih tužilaca, i odlučila o prestanku funkcija nekih od predsednika sudova.

Izabrani su predsednici Višeg suda >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u Pirotu, Prvog osnovnog suda u Beogradu, Osnovnog suda u Sjenici, Prekršajnog suda u Loznici, Prekršajnog suda u Negotinu i Prekršajnog apelacionog suda, Privrednog suda u Beogradu, Višeg suda u Prokuplju, Drugog osnovnog suda u Beogradu, i Osnovnog suda u Surdulici.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rabrenović izabran za zamenika tužioca za ratne zločine

Izvor: Blic, 22.Mar.2018

Skupština Srbije izabrala je danas Svetislava Rabrenovića za zamenika tužioca za ratne zločine. Rabrenović je u tom tužilaštvu obavljao funkciju pomoćnika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.