Kolone kamiona na prelazima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2021, 06:35

Kolone kamiona na prelazima

Na graničnom prelazu Batrovci-Bajakovo sa Hrvatskom, na izlazu iz zemlje, kamioni čekaju u koloni pet sati, a na prelazima Kelebija ka Mađarskoj i Šid-Tovarnik ka Hrvatskoj po tri sata, saopštili su "Putevi Srbije" pozivajući se na informacije Uprave granične policije.

Na graničnom prelazu Horgoš, kamioni za izlazak iz Srbije čekaju sat i po, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi se u saopštenju.

Umeren >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saobraćaj, mogućnost pojave magle

Saobraćaj je umerenog intenziteta i za sada nema vanrednih zastoja i prekida, saopšteno je večeras iz AMSS.

Kako se navodi u saopštenju, opasnost vozačima u ovim večernjim satima može, međutim, predstavljati magla.

''Zato ukoliko se odlučite da krenete na put budite strpljivi na mestima gde je vidljivost slabija, a saobraćaj usporen, naročito u zonama gde su aktuelni radovi'', dodaju iz AMSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.