Suspendovana iz stranke zbog uvreda na račun Megan Markl

Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspendovana iz stranke zbog uvreda na račun Megan Markl

Devojka predsednika Nezavisne stranke Velike Britanije (UKIP) Henrija Boltona, Džo Marni, suspednovana je iz stranke zbog rasističkih izjava o glumici Megan Markl, verenici princa Harija, prenosi portal Politiko.eu.

U porukama do kojih je došao tabloid Mejl (Mail on Sunday), Marni je rekla da će Markl "obojiti" kraljevsku porodicu.

Marni je dodala da ona "ne bi imala seks sa crncima", opisujući ih kao "ružne ljude", kao i da ne bi želela da se druge kulture >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mešaju sa njenom.

It's the seed that produced this repulsive racist monster which taints Britain. Shameful. https://t.co/0HqcWxqdzO

Bolton je u stranci već suočen sa zahtevima da napusti lidersku poziciju u UKIP zbog toga đto je ostavio dugogodišnju suprugu zbog Marni, dvadesetpetogodišnje manekenke.

Sama Marni je rekla za Mejl da su njene reči istrgnute iz konteksta, ali da se izvinjava zbog svog rečnika i prihvata odgovornost za ono što je izazvala.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rasistički skandal u VB: Devojka političara izvređala Megan Markl

Izvor: B92, 14.Jan.2018

Devojka lidera desničarske Partije za nezavisnost Velike Britanije (UKIP), Džo Marni, izbačena je iz partije zbog njenih rasističkih poruka na račun buduće supruge princa Harija, američke glumice Megan Markl...Marnijeva je, u porukama koje je razmenjivala sa prijateljem, navela da će Afroamerikanka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.