Izvor: RTS, 27.Maj.2022, 07:01

Suprug nastavnice ubijene u školi u Teksasu preminuo od "slomljenog srca"

Dva dana nakon što je njegova supruga Irma Garsija (46) ubijena u školi u Juvaldeu, Džo Garsija (48) preminuo je od srčanog udara.
U masakru u osnovnoj školi u Juvaldeu ubijeno je devetnaestoro dece, starosti 9 i 10 godina, i dve nastavnice. Jedna od njih bila je i Irma Garsija.

Njena biografija na školskom sajtu bila je kratka, a navela je da voli svog supruga, četvoro dece, kao i da voli da predaje deci.
Džo Garsija, njen suprug, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preminuo je dva dana nakon masakra, od srčanog udara, saopšteno je iz crkve u koju su išli. Članovi njihove porodice kažu da je umro od slomljenog srca.
"Zaista verujem da je Džo umro od slomljenog srca. Izgubio je ljubav svog života nakon što su 25 godina bili zajedno – to je bilo previše za njega", naveo je njen rođak.
Džon Martinez, Irmin nećak, napisao je u objavi na GoFundMe da će novac koji bude prikupljen preko tog portala biti iskorišćen za dalju edukaciju njene dece i druge potrebe porodice Garsija:
"Ona je žrtvovala svoj život kako bi spasila decu u učionici. Bila je heroj."
Irma Garsija je predavala 23 godine, a poslednje dve godine zajedno sa Evom Mirales, koja je takođe ubijena u masakru u Juvaldeu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suprug nastavnice ubijene u Teksasu umro od srčanog udara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2022

Suprug nastavnice Irme Garsije, koja je ubijena u pucnjavi u školi u Juvaldeu, Teksas, preminuo je od srčanog udara dva dana nakon smrti svoje supruge...Džo Garsija, suprug Irme Garsije, doživeo je smrtonosni srčani udar u četvrtak, potvrdili su članovi porodice, prenosi ABC...Par, koji se poznaje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Muž ubijene učiteljice iz Teksasa umro dva dana posle nje

Izvor: VOA, 27.Maj.2022

TEKSAS - Učiteljica Irma Garsija ubijena je zajedno sa koleginicom i 19-oro dece u pucnjavi u školi u Juvaldeu, Teksasu, u utorak. Njen suprug Džo Garsija, star 50 godina, odneo je u četvrtak cveće ispred škole, stigao kući i "praktično se srušio", kazao je Njujork tajmsu njegov nećak Džon...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.