Sumnjivi paket i milijarderu koji je tražio opoziv Trampa

Izvor: B92, 26.Okt.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumnjivi paket i milijarderu koji je tražio opoziv Trampa

Vašington -- Sumnjivi paket poslat je milijarderu i demokrati Tomu Stejeru, poznatom po tome što je ranije pozivao na opoziv predsednika Donalda Trampa, javio je CNN.

Američke vlasti privele su osumnjičenog za slanje paketa sa eksplozivnim napravama. On je identifikovan kao Cezar Sajok (56), prenosi Rojters.

Američki predsednik je rekao da je dobio informacije o sumnjivim paketima, te poručio da će pošiljaocu biti suđeno "do najdaljih granica koje zakon podrazumeva".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Nikada ne smemo dozvoliti da političko nasilje pusti korene u SAD", poručio je Tramp komentarišući hapšenje zbog sumnjivih paketa sa eksplozivnim napravama.

Inače, više paketa sa improvizovanim bombama presretnuto je u proteklih nekoliko dana u SAD, a bili su namenjeni, između ostalih, bivšem predsedniku Baraku Obami, bivšoj predsedničkoj kandidatkinji Hilari Klinton, ali i CNN-u.

Nijedna bomba nije eksplodirala i niko nije povređen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sumnjiv paket poslat i milijarderu koji je tražio opoziv Trampa

Izvor: Blic, 26.Okt.2018

Sumnjivi paket poslat je kalifornijskom milijarderu i demokrati Tomu Štajeru, poznatom po tome što je ranije pozivao na opoziv (impičment) predsednika Donalda Trampa, javio je CNN.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.