Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2021, 10:23

Suđenje Trampu u Senatu odloženo za drugu nedelju februara

Lideri demokrata i republikanaca u američkom Senatu saglasili su se da odlože suđenje o opozivu bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa za dve nedelje, što bi gornjem domu Kongresa dalo više vremena da se usredsredi na agendu predsednika Džoa Bajdena i potvrdu kandidata za njegov kabinet.Kako prenosi danas Glas Amerike Lider demokratske većine u Senatu, Čak Šumer rekao je da će suđenje početi tokom druge nedelje februara, što je pozdravio republikanski lider Mič Mekonel.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odloženo suđenje Trampu: Slučaj pred Senatom 8. februara

Izvor: RTS, 23.Jan.2021

Suđenje o opozivu bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa počeće u američkom Senatu u nedelji koja počinje 8. februara, saopštio je lider većine u Senatu Čak Šumer. . Prethodno je objavljeno da će američki Predstavnički dom u ponedeljak dostaviti Senatu predlog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.