Strašno: Majka pokušala bebu da pošalje paketom u sirotište

Izvor: BKTV News, 13.Avg.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašno: Majka pokušala bebu da pošalje paketom u sirotište

U Kini je uhapšena žena (24) koja je pokušala da pošalje svoju novorođenu bebu u sirotište u paketu.

Kako je preneo Si-en-en, pozivajući se na “Saut Čajna morning post”, žena je rekla kuriru da ne otvara pošiljku kada je došao po nju.

Užas u Alibunaru: Pronađena mrtva beba!

Na putu do sirotišta u mestu Fudžou kurir je primetio da se nešto mrda u paketu. Otvorio ga je i ugledao devojčicu zamotanu u plastične kese, staru svega nekoliko dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Temperatura u Fudžouu u to vreme iznosila je oko 37 stepeni Celzijusa, pa su prolaznici pokušavali da napoje i rashlade bebu dok su čekali policiju, preneo je "Šangajist".

Kakva tuga: Pronađena mrtva beba na deponiji

Beba je prevezena u bolnicu i stanje joj je stabilno. Majka je u pritvoru i ako bude osuđena zbog napuštanja deteta, preti joj pet godina zatvora, ali, prema rečima predstavnika bolnice, ona je pristala da uzme dete čim bude otpuštena iz bolnice.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.