Stigla mu je poruka da je neko u kući, kada je video snimak prošla ga je jeza (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 11.Nov.2018, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla mu je poruka da je neko u kući, kada je video snimak prošla ga je jeza (VIDEO)

Instalirao je aplikaciju koja bi ga svaki put kada neko uđe u sobu njegovog sina upozorila da je neko u prostoriji, i zaledio se kada je saznao šta se dešavalo dok je on bio u lokalnom pabu.

Naime, Oliveru Valasu je zazvonio mobilni telefon dok je pio pivo u londonskom pabu. Čovek je rešio da izađe s prijateljima, dok su njegova supruga i dvogodišnji sin bili na Floridi.

Zahvaljujući aplikaciji koju je instalirao stiglo mu je obaveštenje da se neko kreće u sobi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << njegovog sina. Iako najčešće ne gleda snimke nadzorne kamere nakon takvih notifikacija, ovog puta je želeo da pogleda što se događa u stanu.

Iz groba 11 dana dopirali zastrašujući zvuci, kada su otvorili kovčeg umalo se nisu onesvestili (VIDEO)

Na snimku iz sobe svog dvogodišnjeg sina Sama ugledao je žensku osobu s kapuljačom, kako puže po podu.

Odmah je pozvao policiju i javo im da su lopovi provalili u njegov stan.

Policija je utvrdila da su u stanu bila dva provalnika, koja su odnela nakit koji je pripadao njegovoj tašti, koja je stradala u saobraćajnoj nesreći pre osam godina.

"Video sam kako ulazi u sobu i nije mi imalo smisla. Nekoliko sekundi ne razumijete što gledate, po vašoj kući neko puže", rekao je za Daily Mail.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.