Šta se stvarno dogodilo Titaniku: Nova animacija Džejmsa Kamerona

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se stvarno dogodilo "Titaniku": Nova animacija Džejmsa Kamerona

Koristeći kompjuterski generisanu animaciju, čuveni reditelj Džejms Kameron je u saradnji sa timom istraživača snimio dokumentarac o tome šta se zapravo dogodilo sa "Titanikom".

- Potonuće "Titanika" nikada nije bilo animirano tako precizno i tako dramatično kao sada - rekao je reditelj u jednom od najavnih intervjua pred emitovanje ove specijalne emisije koja bi trebalo da otkrije do sada nepoznate detalje o noći 15. aprila 1912, kada je luksuzni prekookeanski brod potonuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u hladnim vodama Atlantika.

Kanal "National Geographic" preko svog sajta promoviše emisiju uz pomoć interaktivne igrice "Adventure on the Titanic", gde posetioci mogu odabrati da budu neko od putnika prve klase na brodu i da zatim kroz nekoliko različitih scenarija vide šta se tim ljudima moglo dešavalo tokom boravka na "Titaniku".

Inače, ovo je samo jedna u nizu emisija kojom će "National Geographic" obeležiti 100. godišnjicu od potonuća "Titanika".

VIDEO > Najava za Kameronovu emisiju:

Povezane vesti: Pogledajte kako izgledaju junaci filma "Titanik" na izložbi crteža u Supermarketu “Titanik 3D” u bioskopima 2012. godine

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.