Šta se desi kada muslimanki neko nasilno skine maramu? Opšti haos

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desi kada muslimanki neko nasilno skine maramu? Opšti haos

U jednoj britanskoj osnovnoj školi došlo je do tuče koja je eskalirala do te mere da su morali da se umešaju policija sa psima!

Povod za incident je što je jedan dečak strgao maramu s glave svoje vršnjakinje muslimanske veroispovesti.

Nastao je ozbiljan metež, a tek snimci sigurnosnih kamera pokazali su šta se zaista desilo. Najpre  je desetak dečaka ušlo u okršaj, što je uspaničilo ostalu decu koja su počela da beže i skaču preko stolova. Broj učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u tuči se povećao, zbog čega su se umešali nastavnici koji su pokušali da razdvoje pomahnitalu decu.

Kako seokršaj nije smirio, već je eskalirao, zaposleni u školi su morali da zovu policajce koji su došli sa sve psima da intervenišu. Ni to nije uplašilo učesnike tuče, već su nastavili da divljaju. Na snimku možete videti devojčicu koju su zbog agresije policajci morali da gurnu na haubu automobila.



Škola sutradan nije radila, a zabrinuti i nezadovoljni roditelji hitno zahtevaju obrazloženje. Policajci su rekli da još nisu uhapsili nikoga, dok se neka od dece žale kako su ih izujedali policijski psi. Dvoje je lakše povređeno usled čega su završili u bolnici.

Ovaj slučaj je izazvao i veliku pažnju javnosti, a iz policije poručuju da su u toku razgovori, saslušavanje i detaljni pregledi snimaka, te će uskoro sve biti obelodanjeno.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.