Srušio se američki vojni avion kod Filipina, pilot se katapultirao!

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se američki vojni avion kod Filipina, pilot se katapultirao!

Vojni pilot bio je prinuđen da se katapultira tokom pokušaja da sleti na nosač aviona "Karl Vinson", u more Sulaves, južno od Filipina, saopštila američka mornarica. Pilot je ostao nepovređen.

Vojni avion F/A-18E bio je na poslednjem pokušaju da sleti nakon "rutinske vazduhoplovne operacije", kada se pod još nerazjašnjenim okolnostima srušio.

US Navy F-18 from carrier Carl Vinson crashes off the Philippines https://t.co/P6BMymbESj

Istraga o ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << incidentu je u toku.

FOTO: Vikipedija/Ilustracija

"U ovom trenutku nema povređenih", saopšteno je iz američke mornarice dodajući da su pilota koji se katapultirao odmah zbrinulo medicinsko osoblje.

Tragedija! Pao vojni avion kod Šapca, poginula oba pilota!

Srušio se avion u Portugalu, ima nastradalih (FOTO, VIDEO)

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMATIČAN KRAJ AMERIČKOG BORBENOG AVIONA: Trebalo da sleti na BROD, ali je onda nastao haos

Izvor: Kurir, 21.Apr.2017

...Avion je bio u rutinskoj operaciji a kada je pilot probao da ga nakon toga spusti, nije mu uspelo..On je morao da napusti avion koji je eksplodirao, a srećom pilot se dobro oseća, saopštila je komanda 7 flote SAD.."Ne postoje očigledne povrede u ovom trenutku", saopšteno je iz mornarice, uz napomenu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.