Spursima remi protiv Svetaca, Kejn na pragu 100. gola

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2018, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spursima remi protiv Svetaca, Kejn na pragu 100. gola

Fudbaleri Sautemptona i Totenhema remizirali su 1:1 u poslednjem nedeljnom meču 24. kola engleske Premijer lige.

Oba pogotka na Sent Merisu, viđena su u prvih 18 minuta i ona su delo igrača Totenhema – autogol Davidsona Sančesa i pogodak glavom Harija Kejna.

Od starta je viđena otvorena utakmica, a posle nekoliko poluprilika, domaći su došli u vođstvo u 15. minutu. Posle napada po levoj strani i ubačene lopte Bertranda, defanzivac Spursa je uklizao u nameri >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da izbaci loptu u korner, ali je umesto toga sproveo u mrežu.

Od tog gola gosti su zaigrali znatno konkretnije i već posle tri minuta Dajer je pogodio stativu. Ta prilika bila je najava onoga što se dogodilo samo minut kasnije, kad je Ben Dejvis izveo korner, a Hari Kejn glavom zatresao mrežu i došao do 99. gola u Premijer ligi. Sjajni napadač imaće priliku da dođe do jubileja u narednom kolu protiv Mančester Junajteda.

Do poluvremena, gosti su mogli i do preokreta, ali je Musa Sisoko bio neprecizan iz izgledne situacije.

Totenhem je imao inicijativu tokom čitavog drugog dela, međutim, nijednog trenutka nije uspeo da uđe u ozbiljnu šansu sve do nadoknade vremena. Tad je Kejn prihvatio loptu od Dele Alija i šutirao snažno pored stative. Zanimljivo, Spursi nisu uspeli nijednom da šutiraju u okvir gola Mekartija u drugom poluvremenu.

I Sveci su mogli da ugoroze Vorma u nekoliko navrata, ali im je nedostajalo koncentracije u završnici, pa je meč završen bez pobednika.

Posle tog remija, Totenhem je peti sa 45 bodova, dok je Sautempton ostao u zoni ispadanja, na 18. mestu sa 22.

Pogledajte rezultate i tabelu Premijer lige.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.