Snimak šokirao svet: Brutalni poslanik (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Jun.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak šokirao svet: Brutalni poslanik (VIDEO)

Britanski poslanik konzervativne stranke Mark Fild suočava se sa istragom nakon što je izbacio ženu, aktivistkinju Grinpisa, koja je demonstrirala zbog klimatskih promena, a u međuvremenu je i suspendovan.

Foto: YouTube/printscreen/The Guardian

  Ona je prekinula govor britanskog ministra finansija Filipa Hamonda na gala večeri, a Fild je dohvatio za vrat i brutalno izgurao napolje.



Fild, koji radi kao državni sekretar u britanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ministarstvu spoljnih oslova, suspendovan je zbog svog postupka i to dok čeka istraku.

"Premijerka je videla snimak i smatra da je on veoma zabrinjavajući", izjavila je portparolka britanske premijerke Tereze Mej, preneo je Rojters.

Predsedavajući konzervativne partije Brendon Luis izjavio je da je Fild pod istragom vlade nakon što je snimljen kako je juče odgurnuo ženu sa manifestacije u Manšen hausu, preneo je AP.

Internet "gori" zbog ove fotke: UZBUNA!

Luis je izjavio za ITV da je "veoma teško braniti" snimak, ali da će se istraga baviti "svim detaljima o onome što se dogodilo".

POGLEDAJTE:



Izvor: YouTube/The Guardian

Kolega konzervativac Piter Botomli branio je Filda, rečima da je "uradio ono što bi svaka emotivna osoba uradila" tokom izbacivanja demonstranta.

Hamond je nastavio svoj govor i branio politiku vlade o klimatskim promenama.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEREZA MEJ U ŠOKU! Ministar suspendovan zbog brutalnog napada na aktivistkinju, sad traže OSTAVKU! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Jun.2019

LONDON - Državni sekretar u britanskom Ministarstvu inostranih poslova Mark Fild danas je suspendovan dok čeka istragu zbog toga što je brutalno nasrnuo na aktivistkinju Grinpisa koja je protestovala zbog klimatskih promena prekinuvši govor britanskog ministra finansija Filipa Hamonda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.