Snežna oluja odnela jedanaest života u Evropi

Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežna oluja odnela jedanaest života u Evropi

Snažna oluja Friderik je odnela jedanaest života u severnoj Evropi, od toga osam u Nemačkoj i tri u Holandiji i Belgiji. U Nemačkoj je železnički saobraćaj umnogome poremećen, a Dojče ban je "suspendovao" sve glavne linije.

Od osam žrtava u Nemačkoj, dvojica su vatrogasci. Dve osobe u Holandiji i jednu u Belgiji ubilo je drveće koje je palo na njih.

Friderik, kog u Francuskoj i Belgiji zovu David, kreće se ka istoku a vetrovi dostižu brzinu veću od 130 >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kilometara na sat, naveli su meteorolozi.

U nemačkoj državi Tiringiji vetar je odneo krov jedne škole, ali nije bilo povređenih.

Železnički i drumski saobraćaj otežan je i u Francuskoj, Belgiji i Holandiji.

Otkazano je 320 letova s aerodroma u Amsterdamu, kao i brojni s aerdroma u Dizeldorfu i Minhenu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Devet mrtvih u oluji na severu Evrope

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jan.2018

Snažna oluja Friderik je odnela devet života u severnoj Evropi, od toga šest u Nemačkoj, gde je železnički saobraćaj umnogome poremećen a Dojče ban "suspendovao" sve glavne linije.  Od šest žrtava u Nemačkoj, dvojica su vatrogasci. Dve osobe u Holandiji i jednu u Belgiji ubilo je drveće...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.