Snažno nevreme pogodilo Austriju: Olujni vetar čupao je drveća, jedna osoba nastradala (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 12.Jun.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažno nevreme pogodilo Austriju: Olujni vetar čupao je drveća, jedna osoba nastradala (FOTO, VIDEO)

Jedna osoba je nastradala u snažnom nevremenu koje je zahvatilo delove Austrije.

U gradskom parku u Gracu je grana pala na jedno lice i usmrtilo ga, preneo je portparol vatrogasne službe u ovom gradu Hajmo Krajnc.

Olujni vetar čupao je drveća, kidao grane koje su padale na strujni vod za tramvaje, što je izazvalo značajno kašnjenje u gradskom prevozu.

Im Stadtpark müssen wir wohl 1-2 Bäume aufstellen #Graz pic.twitter.com/mnqqbEk24c

Krov >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << jedne prodavnice pao je u dvorište jedne stambene zgrade, a vatrogasci upozoravaju građane da paze kada izlaze na ulice.

#graz pic.twitter.com/VT4CBVZTt2

Bei meiner Schwester schaut's so aus & in weiteren Teilen in #Graz ebenso ? pic.twitter.com/BzhYvxdSex

U Frajstictalu i regionu Buklige Velt nevreme je izazvalo poplave i odrone, zbog kojih e u nekim mesti proglašeno vanredno stanje.

Tako je na teritoriji opštine Nojkirhen proglašeno je vanredno stanje kasno pose podne, te je uspostavljen i opštinski krizni štab.

#StroboSky #Graz pic.twitter.com/A3IRAJeEJ8



Više mesta je gotovo odsečeno od ostatka Austrije, saopštio je Crveni Krst koji očekuje dalje zaoštravanje situacije tokom noći.

Stravično nevreme pokosilo Zagreb! Pojavila se pijavica, oluja rušila sve pred sobom! (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.