Slučaj Marjanović: Dragoje iz anonimnog pisma sproveden u zatvor zbog prevare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj Marjanović: Dragoje iz anonimnog pisma sproveden u zatvor zbog prevare

Dragoje Milinković iz Priboja, koji je u anonimnom pismu, dostavljenom Višem sudu u Beogradu, označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je po naredbi Osnovnog suda u Priboju i sproveden u Kazneno popravni zavod (KPZ) za maloletnike u Valjevu radi izvršenja kazne, saznaje Tanjug.

Sud je izdao nalog za hapšenje jer se Milinković nije javio na izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana na koju je osuđen zbog krivičnog dela prevara u produženom trajanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

On je kaznu izdržavati u KPZ-u za maloletnike u Valjevu, jer je to moguće za one osuđenike koji su dobili kazne do godinu dana zatvora, a imaju prebivalište na teritoriji Višeg suda u Valjevu ili Višeg suda u Užicu.

Dragoje iz Priboja posao poznat javnosti pre dva dana, jer je pomenut u anonimnom pismu koje je stiglo u Viši sud u Beogradu iz Švajcarske pred početak suđenja jedinom, opruženom za ubistvo Zoranu Marjanoviću.

Ovaj biznismen iz Priboja juče je medijima izjavio da mu sve to smešta bivša supruga kako bi se dočepala njegove imovine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Osoba označena kao ubica u anonimnom pismu sprovedena u zatvor zbog prevare

Izvor: RTS, 07.Nov.2019

D. M. iz Priboja, koji je u anonimnom pismu dostavljenom Višem sudu u Beogradu označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je i spoveden u Kazneno-popravni zavod za maloletnike u Valjevu radi izvršenja kazne, saznaje Tanjug. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.