Slovačka: Nesavesni vozači voze decu u krilu, piju pivo

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovačka: Nesavesni vozači voze decu u krilu, piju pivo

Slovačka policija zaustavila je danas dvojicu nesavesnih vozača, jedan od kojih je vozio preko ograničenja sa detetom u krilu, dok je drugi pio pivo za volanom Slovačka policija zaustavila je danas dvojicu nesavesnih vozača, jedan od kojih je vozio preko ograničenja sa detetom u krilu, dok je drugi pio pivo za volanom, saopštila je portparolka policije.Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rečima portparolke, vozač koji je zaustavljen sa detetom u krilu vozio je 50 kilometara na čas preko ograničenja, a na licu mesta mu je konfiskovano vozilo, oduzeta dozvola, kao i tablice, prenosi TASR.Drugi vozač zaustavljen je sa konzervom piva u ruci, a kontrola je pokazala da je u krvi imao pola promila alkohola.Kako navode iz policije, neodgovorni 66-godišnji vozač optužen je za izazivanje opšte opasnosti i vožnju od uticajem alkohola.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nesavesni Slovaci piju pivo i VOZE DECU u krilu

Izvor: Blic, 10.Feb.2019, 00:24

Slovačka policija zaustavila je danas dvojicu nesavesnih vozača, jedan od kojih je vozio preko ograničenja sa detetom u krilu, dok je drugi pio pivo za volanom, saopštila je portparolka policije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.