Izvor: Blic, 06.Nov.2018, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba Radanović otkrio da su ga IZNERVIRALI detalji iz autobiografije Kije Kockar, a onda priznao da NIJE PROČITAO njenu knjigu

U javnosti je kao bomba odjeknulo da je pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar objavila svoju autobiografsku knjigu pod nazivom "Moj potpis" u kojoj je doslovno otkrila sve detalje iz njenog života, kao i celokupne situacije koja i danas intrigira javnost. Njen bivši suprug Slobodan Radanović prevario ju je u najgledanijem rijalitiju i pred milionskim auditorijumom sa mladom blogerkom Lunom Đogani, što je uticalo na to da joj se život promeni iz korena, o čemu je, između ostalog, pisala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.