Sin ubijenog generala policije opljačkao vlasnika Granda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin ubijenog generala policije opljačkao vlasnika Granda

Zbog sumnje da je opljačkao kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića i odneo nakit vredan oko 100.000 evra, policija je uhapsila Vojislava Stojčića (38), sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, saznaje Tanjug.

Stojčić je uhapšen u sredu, a sutra će biti priveden na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Pljačka porodične kuće Saše Popovića na Bežanijskoj kosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izvedena je početkom marta ove godine, kada iz sefa ukraden vredan nakit i legalan pištolj.

Sumnja se da je Vojislav Stojčić izvršio pljačke na desetine elitnih objekata, što će biti provereno u toku istrage.

On je već bio osuđivan zbog pokušaja pljačke jedne vile na Dedinju 2010. godine na zatvorsku kaznu od 18 meseci zatvora.

Njegov otac general Radovan Stojčić - Badža ubijen je u noći između 9. i 10. aprila 1997, u restoranu "Mama mia". U to vreme je bio vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sin ubijenog generala policije osumnjičen da je opljačkao vlasnika Granda

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2018

Zbog sumnje da je opljačkao kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića i ukrao nakit vredan oko 100.000 evra, policija je uhapsila Vojislava Stojičića (38), sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže...Stojičić će biti priveden na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.