Silovao je SESTRU BLIZNAKINJU svoje devojke, pa na sudu pokušao SRAMNU ODBRANU

Izvor: Blic, 20.Sep.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovao je SESTRU BLIZNAKINJU svoje devojke, pa na sudu pokušao SRAMNU ODBRANU

Muškarac koji je seksualno zlostavljao sestru bliznakinju svoje devojke osuđen je u Australiji na četiri godine zatvora. Žrtva je nakon raskida ljubavne veze stanovala kod sestre i njenog 24-godišnjeg dečka u Melburnu.

Na dan napada spavala je u gostinskoj sobi kada su se vrata iznenada otvorila i muškarac je tiho ušao. Kako je žrtva ispričala za "Dejli mejl", seo je pored nje i poveo razgovor, da bi je kasnije svukao i silovao. Neposredno nakon seksualnog napada pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je svoju devojku i rekao joj da je upravo silovao njenu sestru.

Na saslušanju se pravdao da je mislio da je to njegova partnerka i da ih je jednostavno “pomešao”, jer izgledaju potpuno isto.

- Dovoljno je čudno što je s žrtvom razgovarao o svojoj devojci i njihovim problemima, i to više od jedan sat - saopštili su istražitelji. Ni sud mu nije poverovao, pa je 24-godišnjak osuđen na četiri godine zatvora.

Žrtva, koja posle nemilog događaja više nije u kontaktu sa sestrom, još pati zbog svega što se dogodilo i nekoliko puta je pokušala da se ubije, saznaje “Hojte”.

- Sve što sam želela je da mi se izvini i prizna šta mi je učinio - izjavila je.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.