Sekretar Milošević čestitao 8. mart predstavnicama visokoškolskih ustanova iz Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2021, 21:11

Sekretar Milošević čestitao 8. mart predstavnicama visokoškolskih ustanova iz Vojvodine

Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučno-istraživačku delatnost Zoran Milošević, čestitao je 8. mart predstavnicama visokoškolskih ustanova iz Vojvodine.

Čestitajući Dan žena predstavnicama pokrajinski sekretar Zoran Milošević ukazao je na hrabre i posvećene žene koje su učinile da visoko obrazovanje u pokrajini bude uspešno.

Zoran Milošević, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje kaže:

"Tema sa kojom se susrećem sa mojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koleginicama jeste razvoj graditeljstva humanizacija odnosa , stvaranje preduslova da bi naša budućnost bude okrenuta čoveku kvalitetu života na univerzitetu".

Sanja Podunavac Kuzmanović. prorektorka za nastavu UNS kaže:

"Žene u nauci danas idu napred ne obaziru se koji su pol, jednostavno se osećamo kao da pripadamo nauci. Nauka naš život, studenti naša profesija i zajedno sa muškarcima idemo napred".

Prorektorka je podsetila i na sve one koje su postavile temelj ravnopravnosti i poručila da žene bi žene cele godine trebalo da budu zadovoljne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.