Sedam meseci zatvora za crnogorskog OPOZICIONARA

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam meseci zatvora za crnogorskog OPOZICIONARA

Poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević osuđen je danas pred Osnovnim sudom u Podgorici na sedam meseci zatvora zbog fizičkog napada na policajca ispred Skupštine Crne Gore 17. oktobra 2015. godine.

Obrazlažući presudu, sudija Goran Đuković je rekao da je Kneževiću otežavajuća okolnost to što je poslanik, a olakšavajuća to što nije ranije osuđivan.

Ukoliko ova presuda postane pravosnažna, Knežević, koji je i predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Demokratske narodne partije, više neće moći da bude poslanik u Skupštini Crne Gore.

Knežević je optužen da je 17. oktobra 2015. godine, kada su uklanjani bina i šator Demokratskog fronta ispred Skupštine Crne Gore, fizički nasrnuo na policajca.

Iznoseći svoju odbranu, Knežević je rekao da je ponosan na sve što je uradio tog dana, jer se samo branio od nezakonitog ponašanja policije.

Napadnuti policajac, iako je ranije priznao da se smejao dok ga je Knežević gurao, tvrdio je da se osećao ugroženo tom prilikom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poslanik Demokratskog fronta osuđen na sedam meseci zatvora

Izvor: N1 televizija, 18.Okt.2017

Poslanik opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević osuđen je na sedam meseci zatvora, jer je oktobra 2015. fizički nasrnuo na policajca Miljana Markovića ispred Skupštine Crne Gore u Podgorici...Knežević je bio optužen za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, u vreme antivladinih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.