Sedam godina radio u Gradskoj upravi sa lažnom diplomom

Izvor: N1 televizija, 23.Feb.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam godina radio u Gradskoj upravi sa lažnom diplomom

Muškarac iz hrvatskog grada Petrinja je sedam godina radio u Gradskoj upravi sa falsifikovanom diplomom završenog fakulteta.

Još nije utvrđeno kako je 43-godišnji Petrinjac pribavio diplomu o završenom stručnom studiju jednog zagrebačkog fakulteta, ali je policija utvrdila da je diploma falsifikovana.

Policija je saopštila da je istragom utvrđeno da se 43-godišnjak na osnovu falsifikovane diplome u februaru 2010. godine zaposlio u petrinjskoj gradskoj upravi, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << gde je raspoređen na radno mesto više stručne spreme.

Na taj je način lažnu diplomu upotrebio je i koristio kao pravu, sve do kraja septembra 2017. godine, kada mu je prekinut radni odnos.

Protiv 43-godišnjaka je zbog falsifikovanja dokumenata podneta krivična prijava.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sedam godina radio u Gradskoj upravi sa lažnom diplomom

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2018

Muškarac iz hrvatskog grada Petrinje je sedam godina radio u Gradskoj upravi sa falsifikovanom diplomom završenog fakulteta...Još nije utvrđeno kako je 43-godišnji Petrinjac pribavio diplomu o završenom stručnom studiju jednog zagrebačkog fakulteta, ali je policija utvrdila da je diploma falsifikovana...Policija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.