Sećate se ŠVALERKE Bila Klintona? Danas izgleda OVAKO!

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se ŠVALERKE Bila Klintona? Danas izgleda OVAKO!

Monika Levinski, žena zbog koje je Bil Klinton umalo ostao bez predsedničke fotelje, puni danas 46 godina.

Monika Levinski, nekadašnja službenica Bele kuće, stekla je popularnost širom sveta devetestih godina zbog afere s tadašnjim predsednikom SAD Bilom Klintonom.

Sjedinjene Američke Države je 1998. godine potresla zaista velika seks afera u kojoj je glavni akter bio Bil Klinton, a "scenografija" - Bela kuća!

Otkriveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je da je Klinton imao seks s pripravnicom, tada 22-godišnjomMonikom Levinski u sada već legendarnom "Ovalnom salonu".

Snimak KLINTONA i MONIKE LEVINSKI!

Klinton je najpre negirao da je imao aferu s njom, ali kada je bio pritisnut dokazima priznao je da je imao "neprilkladan odnos".

Monika Levinski: Klinton me je iskoristio

Zbog tog skandala, ali zbog toga što je lagao pred istražnim organima a ne zbog nevere, pokrenut je proces za njegov opoziv.

Zastupnički dom Kongresa glasao je za njegov opoziv, ali je Klintona spasao Senat.



Izvor: YouTube/TIME

KLINTONOVO PRIZNANJE:



Izvor: YouTube/CNN

Monika Levinski rođena je na današnji dan 1973. godine, u San Francisku u Kaliforniji.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SADA:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.