Izvor: RTS, 14.Feb.2021, 15:03

Saudijska Arabija oborila dva drona jemenskih pobunjenika

Koalicija koju predvodi Saudijska Arabija oborila je dva drona sa eksplozivom koje su lansirali jemenski pobunjenici Huti na grad Kamis Mušait na jugu Saudijske Arabije.
To je peti takav napad proiranskih pobunjenika Hutija u poslednja četiri dana.

Predstavnik Hutija je ranije izjavio da su dva drona, lansirana juče posle podne, pogodila aerodrom Abha u Saudijskoj Arabiji, a Rijad je potvrdio da je u tom napadu zapaljen jedan civilni avion, prenosi Rojters.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U petom napadu Hutija za 4 dana oborena 2 drona sa eksplozivom

Izvor: B92, 14.Feb.2021

Koalicija koju predvodi Saudijska Arabija oborila je dva drona sa eksplozivom koje su lansirali jemenski pobunjenici Huti na grad Kamis Mušait na jugu SA...To je peti takav napad proiranskih pobunjenika Hutija u poslednja četiri dana...Predstavnik Hutija je ranije izjavio da su dva drona, lansirana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.