Izvor: RTS, 24.Nov.2020, 13:29

Sankt Peterburg, predao se muškarac koji je kao taoce držao šestoro dece

U stanu u predgrađu Sankt Peterburga muškarac koji je kao taoce držao šestoro dece predao se, prenose ruske agencije.
Izvor u snagama bezbednosti rekao je za agenciju RIA Novosti da je muškarac bio pijan, a da je policiju kontaktirala njegova supruga koja nije mogla da uđe u stan.
Policija je pregovarala sa muškarcem.
Agencija Tas prenosi da se muškarac zabarikadirao u stanu sa decom, a da bi razlog uzimanja dece za taoce >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mogao biti njegov sukob sa suprugom.
Prema nekim podacima, muškarac je u poremećenom stanju i veći deo života radio je u bezbednosnim agencijama, ima dozvolu za vatreno oružj , prenosi ruski portal Vesti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TALAČKA KRIZA Rus naoružan SEKIROM se zabarikadirao u stanu sa ŠESTORO DECE

Izvor: Blic, 24.Nov.2020

U stanu u predgrađu Sankt Peterburga Kolpino muškarac naoružan sekirom drži kao taoce šestoro dece, prenose ruske agencije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.