SVE ZA LEPOTU: Džihadista uhapšen tokom transplantacije kose

Izvor: Kurir, 12.Nov.2015, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ZA LEPOTU: Džihadista uhapšen tokom transplantacije kose

Turska policija je uhapsila državljana Francuske za kojeg se sumnja da je borac Islamske države, nakon što je u jednom kozmetičkom salonu obavio transplantaciju kose.

Uhapšeni Mehdibend Said je bio pod nadzorom turskih vlasti nakon što je ušao u tu zemlju iz Sirije, gde je učestvovao u planiranju terorističkog napada u Turskoj.

Said je uhapšen juče nakon što su ga lokalne obaveštajne službe u gradu Izmiru, na obali Egejskog mora, pratile do klinike u kojoj se podvrgao transplantaciji kose.

Francuz je policiji posle hapšenja rekao da je planirao da obavi još jednu kozmetičku proceduru kako bi "izgledao bolje".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.