Izvor: Blic, 31.Avg.2017, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDAR VOZOVA U udesu na stanici u Poljskoj povređeno 10 osoba

Putnički voz udario je u teretni u sredu uveče na železničkoj stanici u severnoj Poljskoj, pri čemu je povređeno oko 10 osoba, a poginulih nema, saopštile su vlasti.

Karina Stankovska, portparolka lokalne vatrogasne službe, saopštila je da je sedam od 11 vagona putničkog voza iskliznulo iz šina nakon sudara u gradu Smetovo-Granične, prenosi AP.

Miroslav Šemjenijek, portparol Poljske železnice, rekao je da niko nije ozbiljno povređen i da železnica preduzima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mere kako bi oni koji su ostali nepovređeni mogli da nastave put.

Prema njegovim rečima, u vozu, koji je putovao iz Gdinje na severu do mesta Bjelsko-Bijala na jugu, u trenutku sudara nalazilo se oko 300 putnika.

Gradonačelnika Antina Galant rekla je poljskoj televiziji N24 da vatrogasci izvlače ljude iz oštećenih vagona.

Kako je dodala, u putničkom vozu bilo je i dece.

Na licu mesta su i tužioci i železnički eksperti koji istražuju uzroke sudara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poljska: Sudar vozova u stanici, 28 povređenih u bolnici

Izvor: B92, 31.Avg.2017

Varšava -- U sudaru putničkog i teretnog voza na severu Poljske sinoć povređeno najmanje 28 ljudi koji su prevezeni u bolnice...Tokom noći spasioci su uspeli da pregledaju sve vagone i novih žrtava nema, saopštile su danas Poljske železnice...Na stanici Smentovo Granjične južno od Gdanjska...

Nastavak na B92...

SUDAR VOZOVA U udesu na stanici u Poljskoj povređeno 28 osoba

Izvor: Blic, 31.Avg.2017

Putnički voz udario je u teretni u sredu uveče na železničkoj stanici u severnoj Poljskoj, pri čemu je povređeno oko 28 osoba, a poginulih nema, saopštile su vlasti...Karina Stankovska, portparolka lokalne vatrogasne službe, saopštila je da je sedam od 11 vagona putničkog voza iskliznulo iz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.