SUDAR VOJNIH AVIONA: Jedan marinac nađen živ, drugi preminuo, nastavlja se potraga za još petoricom

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDAR VOJNIH AVIONA: Jedan marinac nađen živ, drugi preminuo, nastavlja se potraga za još petoricom

Nakon sudara dva američka aviona marinaca koja su se srušila u more kod obale Japana jedna od pronađenih marinaca je preminuo, saopštili su američki zvaničnici VAŠINGTON - Nakon sudara dva američka aviona marinaca koja su se srušila u more kod obale Japana jedna od pronađenih marinaca je preminuo, saopštili su američki zvaničnici.Jedan od pronađenih marinaca je u dobrom stanju, drugi je proglašen mrtvim od strane kompetentnog lekarskog osoblja, navedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je u saopštenju američkih marinaca.PROČITAJTE JOŠ - Dva američka aviona pala u more blizu Japana (FOTO) U saopštenju se dodaje da se potraga i spasilačke operacije za preostalom petoricom marinaca nastavljaju.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SUDARILI SE AMERIČKI AVIONI SA MARINCIMA I PALI U MORE: Preminuo jedan od dvojice pronađenih, za petoricom se još traga!

Izvor: Kurir, 06.Dec.2018

Nakon sudara dva američka aviona sa marincima koja su se srušila u more kod obale Japana, jedna od pronađenih marinaca je preminuo, saopštili su danas američki zvaničnici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.