Izvor: Blic, 16.Mar.2019, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA ISPOVEST SVEDOKA MASAKRA Ljudi su molili za pomoć, napadač je rekao: J***ni muslimani, SVE ĆEMO VAS POBITI DANAS (FOTO, VIDEO)

U krvavom pohodu na dve džamije na Novom Zelandu ubijeno je najmanje 49 ljudi, a ranjeno više od 20. Do sada je uhapšeno četvoro osumnjičenih za napad koji je jedan od ubica uživo prenosio na “Fejsbuku”. Svedoci prenose zastrašujuće prizore koje su videli na licu mesta.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAŠNA ISPOVEST SVEDOKA MASAKRA: Ranjeni su molili za svoje živote, a napadač je rekao: J***ni muslimani, SVE ĆEMO VAS POBITI DANAS

Izvor: Kurir, 16.Mar.2019

Kada je terorista Brenton Tarant upao u džamiju u novozelandskom Krajstčerču, Anvar Alsaleh uspeo je da se sakrije u toaletu i pozove Hitnu pomoć.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.