STRAH I BEDA Ovako izgleda život u najopasnijem gradu na svetu

Izvor: Blic, 02.Jan.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAH I BEDA Ovako izgleda život u najopasnijem gradu na svetu

U San Pedro Suli u Hondurasu, prema dostupnim podacima za prošlu godinu, na 100.000 stanovnika se dogodi 187 ubistava. Ova tragična statistika ga čini najopasnijim gradom na svetu.

Ulične bande, droga i siromaštvo su svakodnevne muke ovog grada u Južnoj Americi, a ove fotografije pokazuju koliko surov može da bude život u San Pedro Suli.

U Hondurasu, centralnoameričkoj državi pogođenoj ratovima različitih kriminalnih gangova i invazijom meksičkih narko kartela, zabeleženo je 90,4 ubista na 100.000 stanovnika 2012. godine, što je skoro dvostruko više nego u Venecueli - 53,7, navodi se u izveštaju Kancelarije UN za drogu i kriminal.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovako izgleda život u najopasnijem gradu na svijetu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2015

U San Pedro Suli u Hondurasu, prema dostupnim podacima za prošlu godinu, na 100.000 stanovnika se dogodi 187 ubistava...Ova tragična statistika ga čini najopasnijim gradom na svijetu...Ulične bande, droga i siromaštvo su svakodnevne muke ovog grada u Južnoj Americi, a ove fotografije pokazuju koliko...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.