INDIJSKA FLOTA STIŽE U ZALIV! Moćni STELT RAZARAČI idu u CENTAR SUKOBA, imaju JEDAN ZADATAK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INDIJSKA FLOTA STIŽE U ZALIV! Moćni STELT RAZARAČI idu u CENTAR SUKOBA, imaju JEDAN ZADATAK (FOTO)

Indijska mornarica poslala je dva broda u Omanski zaliv kako bi osigurala siguran prolaz za brodove koji plove pod indijskom zastavom, saopštilo je danas minstarstvo odbrane Indije.

Pre nedelju dana u ovom regionu napadnuta su dva naftna tankera, a SAD su za napad na norveški i japanski tanker optužile Iran što on negira.

Brodovi indijske mornarice Čenaj i Sunajna "razmešteni su u Omanskom i Persijskom zalivu kako bi preduzele pomorske bezbednosne operacije", navelo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je indijsko ministarstvo u saopštenju.

#Breaking: The country #India to send 2 warships in order to evacuate all their ships, from the Gulf of #Oman and the Persian gulf by the end of next week in result of tensions escalating in the region with #Iran. pic.twitter.com/UU9t9VtFqA

— Sotiri Dimpinoudis (@sotiridi) June 20, 2019

Dodaje se da mornarica takođe izvodi vazdušni nadzor nad tom oblašću.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indija poslala dva broda u Omanski zaliv

Izvor: B92, 20.Jun.2019

Indijska mornarica poslala je dva broda u Omanski zaliv kako bi osigurala siguran prolaz za brodove koji plove pod indijskom zastavom...Pre nedelju dana u ovom regionu napadnuta su dva naftna tankera, a SAD su za napad na norveški i japanski tanker optužile Iran što on negira, prenosi Rojters...Brodovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.