ŠEF POLICIJE HONG KONGA:Tinejdžer na kojeg je pucano bio u svesnom stanju

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEF POLICIJE HONG KONGA:Tinejdžer na kojeg je pucano bio u svesnom stanju

Tinejdžer u kojeg je policija pucala danas tokom nasilnih sukoba u Hongkongu, bio je u svesnom stanju kada je prevezen u bolnicu Tinejdžer u kojeg je policija pucala danas tokom nasilnih sukoba u Hongkongu, bio je u svesnom stanju kada je prevezen u bolnicu, rekao je šef policije Hongkonga Stiven Lo. Lo se obratio nekoliko sati pošto je policija Hongkonga pucala na 18-ogodišnjeg tinejdžera, što je prvi put da je jedan demonstrant pogođen bojevom municijom za četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << meseca demonstracija, i to u vreme kada se obeležava 70 godina Narodne Republike Kine, prenosi Rojters. U pokušaju da suzbije današnju eskalaciju nasilja na demonstracijama u Hongkongu, policija je prvi put pucala bojevom municijom u okupljene, pri čemu je najmanje 15 ljudi povređeno, prenose zapadni mediji. Gardijan je ranije preneo da je jedan od demonstranata pogođen u grudi i da mu je lekarska pomoć ukazana dok je ležao u krvi na ulici. Prethodno je povređeno nekoliko demonstranata koji su pogođeni gumenim mecima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BOJOVOM MUNICIJOM NA DEMONSTRANTE Policija pucala na tinejdžera u Hongkongu

Izvor: Blic, 02.Okt.2019, 00:23

Tinejdžer u kojeg je policija pucala danas tokom nasilnih sukoba u Hongkongu, bio je u svesnom stanju kada je prevezen u bolnicu, rekao je šef policije Hongkonga Stiven Lo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.