SDP najavljuje inicijativu za izglasavaje nepoverenja Vladi Crne Gore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Nov.2021, 01:19

SDP najavljuje inicijativu za izglasavaje nepoverenja Vladi Crne Gore

Predsednik opozicione Socijaldemokratske partije Raško Konjević najavio je da će sledeće nedelje podneti inicijativu za izglasavaje nepoverenja Vladi Crne Gore. "Mislimo da svi konstituenti iz većine treba da podrže tu inicijativu jer niko ne podržava vladu", kazao je Konjević za Radio-televiziju Crne Gore. On je komentarišući najavu mogućnosti formiranja manjinske vlade kazao je da je to jedna ideja. U Crnoj Gori se sve više spekuliše o mogućnosti formiranja manjinske vlade...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Opoziciona SDP podneće inicijativu za izglasavanje nepoverenja Vladi Crne Gore

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2021

Predsednik opozicione Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević najavio je da će sledeće nedelje podneti inicijativu za izglasavanje nepoverenja Vladi Crne Gore.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.