SDA: Srbija načinila novi udar na Dejtonski sporazum

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jan.2020, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDA: Srbija načinila novi udar na Dejtonski sporazum

Uvrštavanjem dijela teritorije Bosne i Hercegovine u svoju Strategiju odbrane i nacionalne bezbjednosti, Republika Srbija načinila je novi udar na Dejtonski mirovni sporazum, navodi se u zaključcima nakon sjednice Predsjedništva Stranke demokratske akcije, prenosi Fena. Dodaju da je to direktna prijetnja stabilnosti u regiji i Stranka demokratske akcije (SDA) traži od vlasti Srbije da isključi dio koji se tiče BiH.  Komšić: Očekujemo da Srbija iz Strategije odbrane izbaci deo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

SDA: Srbija je svojom Strategijom odbrane izvršila novi udar na Dejtonski sporazum

Izvor: Danas, 24.Jan.2020

Stranka demokratske akcije (SDA) ocenila je da je Srbija, uvrštavanjem dela teritorije Bosne i Hercegovine u svoju Strategiju odbrane i nacionalne bezbednosti, izvršila novi udar na Dejtonski mirovni sporazum.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.