SAD: Dobio otkaz, pa pobio kolege!

Izvor: Mondo, 16.Feb.2019, 02:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Dobio otkaz, pa pobio kolege!

Najmanje pet osoba je ubijeno, a još pet policajaca ranjeno kada je bivši radnik otvorio vatru u jednoj industrijskoj zgradi u gradu Aurora u američkoj državi Ilinois.

Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Marton

Otpušteni radnik Geri Martin otvorio je vatru na svom bivšem radnom mestu i ubio petoro ljudi. On je ranio i nekoliko policajaca pre nego što je ubijen u vatrenom obračunu sa njima.

Šefica policije u tom gradu Kristen Ziman je rekla da je napadač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji je identifikovan kao Geri Martin (45) bio zaposlen u tom industrijskom kompleksu, dodaje Rojters. On je dan ranije otpušten nakon 15 godina na tom radnom mestu, pa se pretpostavlja da su motiv napada bili bes i želja za osvetom.

Bela kuća saopštila je da je predsednik Donald Tramp obavešten o pucnjavi u Ilinoisu i da prati situaciju dok se sprema da otputuje tokom vikenda u kuću na Palm Biču na Floridi.

Lokalna policija je najpre upozorila stanovništvo da izbegava taj deo grada, a potom je nakon nešto više od pola sata objavljeno da je napadač uhapšen.



Izvor: YouTube/Fox News

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Petoro ubijeno u Ilinoisu

Izvor: RTS, 16.Feb.2019

Pet osoba je poginulo, a pet policajaca ranjeno kada je nezadovoljni radnik otvorio vatru u fabričkom kompleksu u gradu Aurori u Ilinoisu oko 40 milja udaljenom od Čikaga. Napadač je poginuo u sukobu sa policijom. . Napadač...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.