SAD: Broj žrtava uragana porastao na 39

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Broj žrtava uragana porastao na 39

Američki zvaničnici saopštili su danas da je broj žrtava uragana "Harvi" porastao na 39, gotovo nedelju dana nakon što je uragan pogodio obalu Teksasa.

Do sada je u Hjustonu potvrđeno 25 žrtava nevremena, javio je AP.

U međuvremenu, administracija predsednika Donalda Trampa priprema vanredan zahtev za Kongres od početnih 5,9 milijardi dolara kako bi se popunile vladine rezerve namenjene humanitarnoj pomoći ugroženima od uragana.

Kako prenosi AP, nakon toga će najverovatnije uslediti dodatni zahtevi za onoliko federalnog novca koliko bude potrebno za obnovu i izgradnju koja će, kako se očekuje, trajati godinama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.