Ruskinja je poginula dok se SLIKALA GOLA u automobilu, a njen sinčić to još ne zna. Ipak, to nije NAJGORE

Izvor: Blic, 21.Okt.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruskinja je poginula dok se SLIKALA GOLA u automobilu, a njen sinčić to još ne zna. Ipak, to nije NAJGORE

Ove nedelje svetski mediji pisali su o Ruskinji koja je poginula nakon što se razgolićenih grudi naginjala iz automobila u vožnji i potom glavom udarila u saobraćajni znak. Kasnije je preminula na putu prema bolnici.

Njena prijateljica je pritom bizarnu nesreću snimila mobilnim, a tragična smrt Natalije Borodine (35) u Dominikanskoj Republici postala je viralna. No, njen maloletni sin (11) i dalje ne zna da mu je majka preminula, piše britanski tabloid "San".

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenutku kada je bio kod majčine sestre, svoje tetke Julije Artemove (42) u Voronjezu u Rusiji. Njegov otac, bivši Natalijn muž, Aleksandar Palaguškin (37) sada se zajedno sa svojim ocem, admiralom u ruskoj mornarici, bori za starateljstvo nad detetom u strahu da ne završi u sirotištu.

- Ljudi iz socijalne službe su već zvali i pitali zna li dete da mu je majka mrtva i zašto nije sa svojim ocem. Ako ga ja sada ne uzmem, oni će. U celoj situaciji pomaže mi činjenica da je moj otac admiral, ali čak i s njegovim vezama trebaće mi neko vreme da ga dobijem natrag iz sirotišta - rekao je Palaguškin.

Svoju bivšu ženu Palaguškin je upoznao u Evropi, a i dalje nije jasno čime se ona tačno bavila u životu, iako neki mediji tvrde da je radila kao posrednik u prodaji nekretnina.

- Nemam pojma što je radila. Ja živim u Novosibirsku i radim kao tutor, dok je moj otac, uz poziciju admirala, i zamenik dekana na Sveučilištu vodenih transporta u Novosibirsku - rekao je Palaguškin.

Policija je u međuvremenu pronašla kobni saobraćajni znak koji je usmrtio njegovu bivšu ženu, a iako su u prvi mah priveli njenu prijateljicu koja je vozila auto i snimila tragediju, kasnije su je pustili.

Ožalošćeni prijatelji pokojne Natalije rekli su da je bila "dobra prijateljica i brižna majka", a njena porodica rekla je kako nažalost nemaju gotovo 20.000 dolara potrebnih da bi njeno telo vratili u Rusiju kako bi tamo bila sahranjena, prenosi "Jutarnji".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.